Fermette De la Haye, camping, campers, het hele jaar geopend
Fermette De la Haye, camper campingcar Fermette De la Haye, campers

Vanaf oktober tot en met april is telefonisch reserveren gewenst. Dit kan eventueel ook per e-mail. In verband met weersomstandigheden en/of onze afwezigheid kan de camping af en toe gesloten zijn in deze periode. Ons mobiele nummer is +33633427960

 

Op 25 km van de doorgaande route naar het zuiden, de A20 richting Limoges, Toulouse of de Dordogne ligt ons dorpje Saint Août in departement l'Indre (afslag Chateauroux Centre, ongeveer 160 km ten zuiden van Orleans).

Speciaal voor campers op doorreis hebben wij 5 plaatsen. Deze plaatsen zijn verhard dus geen risico dat u, bij wat slechter weer, bijvoorbeeld in de winter op doorreis naar het zuiden, komt vast te zitten.Voor de overwinteraars, op weg naar het zuiden, een ideale stop na 1 dag rijden vanuit Nederland. Rustig, veilig en een ruime plek.

U zult ontdekken dat onze camping een mooie omgeving voor u is. Natuurlijk verwelkomen wij u graag wat langer op onze kleine camping. Wij adviseren u dan graag over de bezienswaardigheden in de Indre, met name onze directe omgeving Le Berry, het land van George Sand.

Er staat een fiets klaar, zodat u ook zelf uw broodje bij de bakker kunt halen (1,5 km). Er is ook een kruidenierszaak in het dorp.

winterplaats grote camper

Eén van de allergrootste campers, met MG cabrio erachter, op één van onze verharde plaatsen.

homepagina  terug naar faciliteitenpagina

gratis Wifi op de camping Gratis en onbeperkt internetten in of rondom uw camper

E-mail voor op- en aanmerkingen - webmaster - Copyright © 2005- 2017 - All rights reserved