katia en laurent

Sinds 23 juli 2021 zijn wij de nieuwe eigenaren

Ons boerderijtje (fermette) is van oorsprong van omstreeks 1800. Ruim 200 jaar oud. In 1988 is de boerderij geheel gerenoveerd en alle moderne voorzieningen zijn aanwezig.

De fermette ligt op ruim 1 kilometer van het dorpje St Août, dus net buiten het dorp, op een terrein van 7700 m2.

Openingsdatum 15 / 04 - 15 / 10 ( Buiten de openingsdatum contact met ons op )

chalet en stacaravan op de camping

Een chalet voor 2 personen zonder douche , een stacaravan voor 4 personen

Camping

Wij bieden op het ruime terrein (5000 m2), begrensd door akker en een idyllisch stromend beekje, plaats aan maximaal 8 campers, caravans of tenten.

Voorzieningen: water en electra-aansluiting per plaats. De toiletvoorzieningen, wc en ruime douche, treft u aan in ons toiletgebouwtje op het terrein.

Dus voor ieder een ruime plaats met voldoende privacy en rust. Meer info

Campers

In het najaar en winter zijn onze verharde plaatsen ideaal, ook voor de zwaarste campers. Vanaf oktober tot en met april is telefonisch reserveren gewenst. Dit kan eventueel ook per e-mail. In verband met weersomstandigheden en/of onze afwezigheid kan de camping af en toe gesloten zijn in deze periode. Ons mobiele nummer is +33625406243

Voor overwinterende campers betekent Fermette De la Haye een prachtige tussenstop richting Zuid Frankrijk of Spanje. We liggen aan de route Nederland - Parijs - Limoges - Toulouse (of Clermont Ferrand).

Dieren

We hebben 2 honden,kippen en een kraaiende haan .

katten op olijfbordeaudoggenkippen

 naar de top van deze pagina

- Copyright © 2005 - 2021 - All rights reserved